Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διατήρηση Καλής Διατροφής



 Η σωστή, ισορροπημένη διατροφή παρέχει τα στοιχεία που χρειάζεστε κάθε μέρα για να τροφοδοτείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, να ενισχύσετε και να διατηρήσετε την καλή σας υγεία για μια ζωή και να κάνετε το ιδανικό σας σχήμα πραγματικότητα. Η σωστή διατροφή είναι μια ισορροπημένη διατροφή. Η δέσμευση σε αυτές τις απλές οδηγίες διατροφής μπορεί να κάνει την καλή υγεία πραγματικότητα. 

Ξεκινήστε κάθε μέρα με ισορροπημένη διατροφή και απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής. Steve Henig, Ph.D., Chief Scientific Officer, Herbalife 
1_Υγιεινό Πρωινό 
Ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά! Το πρωινό είναι σημαντικό γιατί ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας και σας παρέχει την ενέργεια που θα χρησιμοποιήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σας. 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Υγιεινό Πρωινό, Υγιεινή Επιλογή Για πρωινό, απολαύστε ένα σέικ Θρεπτικού Πρωτεϊνούχου Ροφήματος με άπαχο γάλα, φρούτα και Πρωτεΐνες σε Σκόνη ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

2_ Μικρά, Συχνά Γεύματα 
Τρώγοντας μικρά γεύματα, συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορέσετε να αποφύγετε τις πτώσεις ενέργειας και τις λιγούρες για ανθυγιεινά σνακ. 

3_Θρεπτικά Σνακ 
Τα φρούτα, τα λαχανικά και οι μικρές μερίδες πρωτεΐνης – όπως ξηροί καρποί, γιαούρτι, ή τυρί χαμηλών λιπαρών που καταναλώνονται στο ενδιάμεσο του πρωινού και του απογεύματος σας βοηθάνε να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού στο μεσημεριανό ή στο βραδινό. 

4_Τακτική Ενυδάτωση
 Διασφαλίστε τακτική πρόσληψη υγρών για να παραμένετε σωστά ενυδατωμένοι.

 5_Απαραίτητα Θρεπτικά Στοιχεία 
 Το σώμα σας χρειάζεται θρεπτικά στοιχεία για να λειτουργεί σωστά διαφορετικά θα έχετε αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας. Η πρόσληψη των σωστών ποσοτήτων θρεπτικών στοιχείων λέγεται Ισορροπημένη Διατροφή. Τα θρεπτικά στοιχεία που είναι γνωστά ως απαραίτητα για τους ανθρώπους είναι οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, τα λιπαρά και τα έλαια, τα μέταλλα, οι βιταμίνες και το νερό. 

6 _Βιταμίνες & Μέταλλα 
Αυτά αποτελούν ένα σημαντικό μέρος μία ισορροπημένης διατροφής και χρειάζονται για να υποστηρίξουν την υγιή λειτουργία και τον μεταβολισμό του σώματός σας. 


Για τα προιόντα της  Herbalife δείτε εδώ
Για προσωπική φροντίδα - βοήθεια και δωρεάν ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μαςherbalifesantorini@yahoo.gr