Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Φανταστικές δροσιστικές συνταγές για Σέικ


Το "σέικ" είναι ένα νόστιμο και θρεπτικό ρόφημα το οποίο είναι πανεύκολο για να το φτιάξει κανείς! Είτε απολαμβάνετε το σέικ σας σαν ένα σνακ, ως μια πηγή επιπλέον πρωτεΐνης για τη γενική σας διατροφή ή σαν αντικατάσταση γεύματος για τον έλεγχο του βάρους σας, θα ενθουσιαστείτε με αυτές τις νέες συνταγές για σέικ που δημιουργήσαμε για εσάς!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν με χαρά τις καλύτερες ιδέες για γευστικά και απολαυστικά σέικ, οι οποίες βασίζονται στις δροσιστικές γεύσεις του Θρεπτικού Πρωτεϊνούχου Ροφήματος: Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Τροπικά Φρούτα, Καπουτσίνο και τη νέα γεύση Cookies & Cream.

Εάν προσθέσετε φρούτα, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα γευστικά συστατικά στις βασικές γεύσεις του σέικ, μπορείτε να φτιάξετε μερικές πραγματικές γευστικές πανδαισίες! Δοκιμάστε επίσης να προσθέσετε ένα-δύο κουταλιές Πρωτεΐνης σε Σκόνη και θα γευτείτε τη δύναμη της Πρωτεΐνης!
 
...συναρπαστικό, νόστιμο και τόσο εύκολο!
 
 
Τονωτικό Φράουλα
Διεγείρετε τις αισθήσεις σας με αυτό το δροσιστικό και αναζω- ογονητικό σέικ από κοκτέιλ φρούτων. Η έντονη γεύση του λεμονιού και του κράνμπερι ξυπνούν τις αισθήσεις, ενώ το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα με γεύση Φράουλα δίνει έναν ευχάριστο γλυκό τόνο.
1 δόση Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα-Φράουλα.
92 Θερμ.
Χυμό ενός λεμονιού.
10 Θερμ.
250ml χυμό από κράνμπερι.
143 Θερμ.
Σύνολο
245 Θερμ