Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΙΤΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ HERBALIFE

 
Πολλές φορές συγχέουμε τη λέξη δίαιτα με τη λέξη διατροφή. Σκεφτείτε τι συναισθήματα σας προκαλεί η λέξη δίαιτα και τι η λέξη διατροφή; Θα έλεγα ότι για τους περισσότερους η λέξη δίαιτα φέρνει στο νου αρνητικά συναισθήματα όπως στέρηση, αφαγία, πείνα κλπ. Ενώ η λέξη διατροφή φέρνει στο νου, καλή φυσική κατάσταση, υγιή σώμα κλπ.

 Γιατί όμως να τα διαχωρίζουμε τόσο πολύ αυτά τα δύο και να μην προσπαθήσουμε να τα κάνουμε ένα! Γιατί η σωστή διατροφή μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα ιδανικό βάρος και να μην καταλήξουμε να κάνουμε κάποια στερητική δίαιτα για να φτάσουμε το στόχο μας. 

Προσοχή όμως, το να διατηρεί κάποιος μια υγιεινή διατροφή δεν προϋποθέτει μόνο να τρώει τα προϊόντα που θεωρούνται υγιεινά, βιολογικά, ή με λίγα λιπαρά. Απαιτεί και το να ξέρει να τα διαλέγει και να τα προετοιμάζει σωστά, με τον τρόπο που τα μαγειρεύει. Υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές και υγιεινές επιλογές, που πρέπει να ακολουθείτε. Σωστή διατροφή σημαίνει να τρώμε απ’ όλα με μέτρο… 

Για παράδειγμα καθημερινά θα πρέπει να τρώμε τουλάχιστον 3 μερίδες προϊόντα ολικής αλέσεως, 3 έως 6 τμήματα φρούτων την ημέρα, το λιγότερο 3 φλιτζάνια λαχανικών και 2 ή 3 μερίδες τροφίμων με πρωτεΐνες όπως είναι τα ψάρια, τα άπαχα ζωικά τρόφιμα, τα φασόλια, τα καρύδια και οι σπόροι. 

Επίσης θα πρέπει να περιορίσετε την κατανάλωση λιπών, έχοντας ως δεδομένο ότι η συνολική σας πρόσληψη λίπους πρέπει να είναι κάτω από το 30 τοις εκατό του συνόλου των θερμίδων σας. Έτσι κάνοντας μια σωστή διατροφή, «διατρέφοντας» τον οργανισμό μας με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται καθημερινά, διατηρούμε ένα υγιές σώμα, χωρίς ανάγκη για δίαιτες και στερήσεις! Δείτε μία πρόταση για «καλό πρωϊνό»



Ξεκινήστε την ημέρα σας με το καλό πρωινό της Ηerbalife

Μόλις με 4 ευρώ την ημέρα



Περιλαμβάνει:

1 συσκευασία Θρεπτικού Πρωτεινούχου Ροφήματος (F1), 1 ρόφημα βοτάνων (50γρ) και 1 χυμό αλόης.
Δείνετε στον οργανισμό σας όλα τα θρεπτικά στοιχεία για να ξεκινήσει την ημέρα του.
Τα προιόντα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν δοκιμαστικό-αρχικό πρόγραμμα για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δίαιτας-αδυνατήσματος με τα προιόντα Herbalife.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ, Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, Η ΕΥΕΞΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ: HERBALIFE !
 
στείλτε μας ενα mail herbalifesantorini@yahoo.gr