Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡOΠΟ



ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡOΠΟ


Μπορείτε, να κάνετε μία απλή αλλαγή κατεύθυνσης στα έξοδά σας ΧΩΡΙΣ να ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ουσιαστικά τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Μπορείτε να κάνετε απλά πιο σωστές & υγιεινές επιλογές, και να αντικαταστήσετε 2 από 3 κύρια γεύματα της ημέρας με τα Θρεπτικά Πρωτεϊνούχα Ροφήματα.

Αυτό θα δώσει στον οργανισμό σας μια ισορροπημένη ποσότητα βιταμινών, μετάλλων, ινών, αμινοξέων & φυτικών πρωτεϊνών, θα βοηθήσει στην καλή λειτουργία τoυ πεπτικού συστήματος, στη θρέψη και στην κάλυψη του αισθήματος της πείνας.

Μ' αυτό τον εύκολο τρόπο βοηθάμε την ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος και την απώλεια του περιττού λίπους.

Επιλέξτε το τρίτο γεύμα της ημέρας διατηρώντας ισορροπημένη ποσότητα μιας ποικιλίας τροφών πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Εξαιρετική Αξία από κάθε άποψη
Ένα Σέικ Formula 1 Φράουλα με 250ml ημιάπαχο γάλα & ένα φλιτζάνι Στιγμιαίο Ρόφημα

Θερμίδες: 217
Λιπαρά: 6.5g
Πρωτεΐνες: 17.6g
12 βιταμίνες και 10 μέταλλα
Ένα Χάμπουργκερ και Αναψυκτικό

Θερμίδες: 390
Λιπαρά: 12g
Πρωτεΐνες: 15g
Χοληστερίνη: 15g



Κλινική Μελέτη έδειξε:


Η κατανάλωση υποκατάστατου γεύματος σε Σέικ, πλούσιο σε πρωτεΐνες
*βοηθά στην πιο αποτελεσματική διαχείριση του του βάρους


Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τους ερευνητές της Ομάδας Έρευνας Παχυσαρκίας στο Πανεπιστήμιο του Ulm, στη Γερμανία, έδειξαν ότι:




  • Σε ένα πρόγραμμα καταμέτρησης των θερμίδων, η κατανάλωση δύο Σέικ Formula 1 ως υποκατάστατο γεύματος είναι πιο αποτελεσματική στη διαχείριση του βάρους από μια συμβατική διατροφή.
  • Η μείωση του βάρους που επιτεύχθηκε με την κατανάλωση περισσότερης ποσότητας πρωτεϊνών βοήθησε στη βελτίωση ορισμένων επιπτώσεων στην υγεία που συνδέονται με τα άτομα που είναι υπέρβαρα.

    Αυτά τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2008 στο Ετήσιο Συνέδριο, η Κοινωνία της Παχυσαρκίας, στο Φοίνιξ, στην Αριζόνα και νωρίτερα στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, στην Ελβετία.