Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Από το όνειρο ενός ανθρώπου στην παγκόσμια επιτυχία !

Η Herbalife ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Mark Hughes στην Καλιφόρνια το 1980. Είχε ένα όνειρο να μπορέσει να πρόσφέρει στους ανθρώπους λύσεις για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 Η ιστορία του ιδρυτή της Herbalife  είναι εντυπωσιακή  σε πόνο ,η μητέρα του στην αγωνία της  για την διαχείριση του βάρους της, χρησιμοποιούσε  διαιτητικά χάπια με συνταγή γιατρού και μετά από υπερβολική δόση συνέβη το μοιραίο.. Αυτό το γεγονός τον σημάδεψε και ήταν η αφορμή για το όραμα του! 

δείτε όμως τα βίντεο:

 

Η εταιρία αναπτύχθηκε από την πρωτοβουλία ενός ανθρώπου σε μια πολυεθνική εταιρία που δραστηριοπείτε σήμερα σε 73 χώρες με περισσότερους από 1,9 εκατομμύρια Ανεξάρτητους Συνεργάτες & 65 εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες !

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ HERBALIFE ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η Herbalife είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη μερικών από των καλύτερων προϊόντων διαχείρισης βάρους
και προσωπικής φροντίδας. Συνδυάζοντας την επιστήμη με τα πιο πλούσια στοιχεία της φύσης , η Herbalife
δημιούργησε μια οικογένεια πρωταρχικών σειρών ( οι οποίες έχουν σχεδιαστεί έτσι , ώστε να βελτιώνουν
την υγεία , τη ζωτικότητα και τη φυσική κατάσταση ) που θα σας βοηθήσει να φαίνεστε και να αισθάνεστε
όμορφα .

Με τη δέσμευση της έρευνας και της ανάπτυξης, η Herbalife συνεχίζει να παρασκευάζει προηγμένα,
καινοτόμα προϊόντα , τα οποία συνεισφέρουν στο να βοηθούν τους ανθρώπους να αναθεωρήσουν τον
τρόπο σκέψης τους σχετικά με την υγιεινή διατροφή , τον έλεγχο βάρους και τη φροντίδα της
επιδερμίδας τους. Το αποτέλεσμα; Προϊόντα τα οποία είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και στην
πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.
Η προώθηση της επιστήμης της διατροφής στο επόμενο επίπεδο κατανόησης
Ως μια επέκταση της δέσμευσης του Μαρκ Χιούζ στην επιστημονική έρευνα, το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνια του Λος Άντζελες (UCLA), ίδρυσε το Εργαστήριο Κυτταρικής και Μοριακής Διατροφής Μαρκ Χιούζ, που στεγάζεται στο κτίριο Warren Hall, εντός του χώρου του Πανεπιστημίου. Το εργαστήριο αποτελεί μέρος του πολύ γνωστού Κέντρου Ανθρώπινης Διατροφής του UCLA το οποίο διευθύνει ο Dr. David Heber, Καθηγητής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας του ίδιου Πανεπιστημίου και από τα ιδρυτικά στελέχη του Κέντρου.


Μία στρατηγική κίνηση προς το μέλλον της επιστήμης της διατροφής
Το Εργαστήριο Κυτταρικής & Μοριακής Διατροφής Μαρκ Χιούζ έγινε πραγματικότητα μέσω μιας μεγάλης δωρεάς από τη Herbalife. Η αποστολή αυτού του νεοσύστατου εργαστηρίου είναι να προωθήσει την επιστήμη της διατροφής σε νέα επίπεδα κατανόησης με τη χρήση των πλέον προοδευτικών τεχνολογιών έρευνας και ανάπτυξης που υπάρχουν. Έτσι η Herbalife θα ηγηθεί του κλάδου ανάπτυξης νέων επιστημονικών δεδομένων στο χώρο της διατροφής και των φυτικών φαρμάκων που θα βοηθήσουν τελικά να κάνουν μία διαφορά οι άνθρωποι στη ζωή τους μέσα από την υψηλής αποτελεσματικότητας προσέγγιση στον έλεγχο βάρους και της ιδανικής ευεξίας.



Η προώθηση του οράματος του Μαρκ Χιούζ στο επόμενο επίπεδο
Το νέο εργαστήριο, που φέρει την κληρονομιά του Μαρκ Χιούζ με το όνομα και τον σκοπό του, θα επιτρέψει στους ερευνητές του Πανεπιστημίου UCLA να εξετάσουν σε βάθος και για πρώτη φορά τα βότανα με τη χρήση μιας μεθόδου που ονομάζεται ";Πολυδιάστατη Διάλυση"; (Multidimensional Profiling). Παρόλο που αρκετά εργαστήρια έχουν μέχρι σήμερα χρησιμοποιήσει χημικές μεθόδους για να εξακριβώσουν τα ακριβή στοιχεία των βοτάνων και των φυτικών προϊόντων, το εργαστήριο του Πανεπιστημίου UCLA θα συνδυάζει σε μόνιμη βάση τα στοιχεία αυτά με τα τεστ των αποτελεσμάτων που έχουν τα βότανα στα ζωντανά κύτταρα. Στο μέλλον η Herbalife

σκοπεύει να εκμεταλλευτεί πλήρως την εξειδίκευση του Πανεπιστημίου UCLA, καθώς και άλλων μεγάλων Πανεπιστημίων, με τη δέσμευση να υποστηρίζει την έρευνα που θα αξιοποιεί τα βότανα που έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί επιστημονικά με τη χρήση υπερσύγχρονων επιστημονικών τεχνικών.

Η Νέα Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή
Η Herbalife έκανε αυτή τη δωρεά ως μέρος της πολύπλευρης στρατηγικής της που θα φέρει την επανάσταση στη συγκεκριμένη βιομηχανία.Εκτός από την ίδρυση του Εργαστηρίου Κυτταρικής και Μοριακής Διατροφής Μαρκ Χιούζ στο Πανεπιστήμιο UCLA.
  Η Herbalife έχει δεσμευτεί να συγκεντρώσει Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή με τοπικώς και διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες οι οποίοι θα προγραμματίζουν και θα διεξάγουν νέες έρευνες που θα αποτελέσουν την επιστημονική βάση για νέα, καινοτόμα προϊόντα. Επίσης η Herbalife θα υποστηρίζει και θα επεκτείνει την Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή με διακεκριμένους ιατρούς, επιστήμονες και διατροφολόγους οι οποίοι θα μεταδίδουν αυτές τις νέες πληροφορίες, καθώς και τα οφέλη των προϊόντων της Herbalife στους Διανομείς και στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η Herbalife θέτει νέα πρότυπα
Με την προσθήκη της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής και του Εργαστηρίου Κυτταρικής και Μοριακής Διατροφής Μαρκ Χιούζ στο δυναμικό της, η Herbalife γίνεται με γοργό ρυθμό το πρότυπο με το οποίο μετρώνται όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της καλής υγείας και της ευεξίας. Η κληρονομιά του Μαρκ Χιούζ συνεχίζεται προωθώντας την καλή υγεία σε επίπεδα που ακόμη δεν έχουμε φανταστεί. Αυτή είναι μόνο η αρχή.


Σήμερα η Herbalife συνδέεται και παίζει έναν ενεργό ρόλο ανάμεσα σε ενα μεγάλο αριθμό εμπορικών βιομηχανικών οργανισμών και είναι ιδρυτικό μέλος του Διεθνή Οργανισμού των Διαιτητικών Διατροφικών Συνεταιρισμών (IADSA).





 Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Ευρώπη βρίσκονται στο Δυτικό Λονδίνο της Αγγλίας.

 Για την Ελλάδα τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στο Μαρούσι Αττικής. 



 Συμβουλευτική και Επιστημονική Επιτροπή Διατροφής

Steve Henig, Ph.D.
Πρόεδρος Επιστημονικής Ομάδας Herbalife

David Herber, Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.
Πρόεδρος Επιστημονικής και Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife. Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Ανθρώπινης Διατροφής του UCLA*

 
Lou Ignarro, Ph.D.
Kάτοχος Νομπελ Ιατρικής. Μέλος της Επιστημονικής και Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής

Luigi Gratton, M.P.H.
Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης της Herbalife